укр | english
 
 
Листи

 № 4 від 13.05.2009 р.
Державна адміністрація
залізничного транспорту України «Укрзалізниця»
Начальнику
головного комерційного управління
п. Кушнірчуку В.Г.

Шановний Віктор Григорович!

На запити членів Асоціації “Європейська спілка транспортників України” та в зв’язку з відсутністю таких відомостей в Правилах перевезень вантажів залізничним транспортом України, частина 1, просимо Вас надати роз’яснення про порядок оформлення перевізних документів та обов’язковість присутності відправника на станції затримки у випадках:
1. Відправлення вантажу груповою відправкою, коли:
а) один вагон із групи відчеплений на попутній станції через несправність і вантаж перевантажений в інший вагон. Хто, в такому випадку, буде виступати відправником і одержувачем вантажу в досилочній дорожній відомості, яка оформляється на станції відчеплення і перевантаження вантажу?
б) один вагон із групи відчеплений на попутній станції по причині надлишку вантажу, який перевантажено в інший вагон. Хто, в такому випадку, буде виступати відправником і одержувачем вантажу в досилочних дорожніх відомостях, оформлених на станції відчеплення:
- на вагон, який відчеплений по причині надлишку вантажу?
- на інший вагон, в який перевантажено надлишок вантажу?

2. Відправлення вантажу вагонною відправкою, коли:
а) вагон відчеплений на попутній станції через несправність і вантаж перевантажений в інший вагон. Хто, в такому випадку, буде виступати відправником і одержувачем вантажу в досилочній дорожній відомості, яка оформляється на станції відчеплення і перевантаження вантажу ?
б) вагон відчеплений на попутній станції по причині надлишку вантажу, який перевантажено в інший вагон. Хто, в такому випадку, буде виступати відправником і одержувачем вантажу в досилочних дорожніх відомостях, оформлених на станції відчеплення:
- на вагон, який відчеплений по причині надлишку вантажу?
- на інший вагон, в який перевантажено надлишок вантажу ?

З повагою,
Президент Асоціації
“Європейська спілка транспортників України” Хромчак І.Д.

 

Відповідь...

 
Про Асоціацію:Діяльність:Члени ЄСТУ:Правова сторінка:Новини:Контакти

Європейська спілка транспортників України© 2006