укр | english
 
 

Закарпаття відвідав очільник Укрзалізниці Максим Бланк

 

Пасажирські залізничні перевезення користуються популярністю завдяки розвиненій мережі колій, довжиною понад 22 тисячі кілометрів, ціновій політиці, у порівнянні з вартістю квитків авіа- та автотранспорту. Але пасажири занепокоєні технічним станом поїздів, електричок, своєю безпекою під час поїздок та співвідношенням ціна –якість. Очільник «Укрзалізниці», який прибув з робочим візитом в Мукачево у рамках планової весняної інспекції Львівської залізниці, розповів про стан та проблеми залізничної галузі. Реформування торкнеться не тільки вартості пасажирських перевезень, а й скасування пільг таким категоріям населення як пенсіонери, студенти, яке планується з 1 червня 2015 року.

Технічний стан та обслуговування рухомого складу забезпечує Мукачівське локомотивне депо, створене ще за часів Австро-Угорщини у 1874 році. У двохтисячних депо модернізували і забезпечили сучасними технологіями.

Ціна вантажних перевезень теж незабаром зросте, каже представник Укрзалізниці, оскільки давно вже не відповідає економічній ситуації в країні. Але без допомоги держави вирішити економічні проблеми не вдасться.

Тому намітили такі основні моменти у розвитку Укрзалізниці. Тож зростання тарифів слід очікувати найближчим часом, а коли покращиться якість обслуговування та технічний стан рухомого складу Укрзалізниці, наразі невідомо.

 

Джерело: ua-reporter.com

 

 
Про Асоціацію:Діяльність:Члени ЄСТУ:Правова сторінка:Новини:Контакти

Європейська спілка транспортників України© 2011-2014